MCDONALD'S OOSTENDE VLAANDERENSTRAAT

Recentebeoordeling


3 sterren uit 922 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij McDonald's Oostende Vlaanderenstraat. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 22:08 Ik heb van de bezorger een verkeerde bestelling gekregen, het ticketje die erbij zat was wel de juiste maar we inhoud klopte niet
10 jun 2024 om 22:32 Het eten had allemaal koud door de lange wachttijd.
1 jun 2024 om 13:53 Menu besteld waar je extra voor betaald voor saus. Saus niet gekregen, drankje niet gekregen. 6 nuggets gevraagd maar er zaten maar 4 nuggets in en ook de saus was hier weer niet bij.
31 mei 2024 om 21:31 Menu besteld maar helaas geen frieten. Alles was lauw tot zelfs bijna koud terwijl de driver hier heel snel was ...
31 mei 2024 om 19:32 Koud geleverd en geen frieten bij de menu
29 mei 2024 om 15:35 Koud geleverd, geen saus geen groenten in hamburger
26 mei 2024 om 7:01 Geen frietjes bij men menu. Wat ben ik nu met men frietsaus?
25 mei 2024 om 19:53 Het was de verkeerde bestelling dat ik heb gekregen
12 mei 2024 om 22:35 De leverancier heel goed maar de restaurant trekt op niets ze maken telkens fouten en wijs je ze erop is het de fout van take away bull shit
4 mei 2024 om 21:22 Il manquait des produits
28 apr 2024 om 23:03 ik pakte de zak aan deed de deur toe en de zak scheurt helemaal waardoor het op de grond viel.
26 apr 2024 om 22:10 Half of the order was missing… this has happened numerous times. Never ordering again.